Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ



Αγαπητοί γονείς,

Το Σχολείο μας ανοίγει και πάλι ώστε να ολοκληρωθεί το Σχ. Έτος 2019-20. Όλοι οι Εκπαιδευτικοί περιμένουν τους μαθητές/τριές τους στις Τάξεις τους. Το Σχολείο μας έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης  σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ . Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 1 /06/2020 έως και την Παρασκευή 26/06/2020 (8.00-13.15).  
Τα παιδιά πρέπει να συνηθίσουν σε μια νέα πραγματικότητα και γι’αυτό  χρειάζεται  αυτό το Σαββατοκύριακο να τα προετοιμάσετε: 
Οι Τάξεις Α’,Β’& Γ’  θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την ΕΙΣΟΔΟ 1 (πλάι στο περίπτερο).
Οι Τάξεις Δ’1, Δ’2, Ε’ &ΣΤ’ θα εισέρχονται και θα αποχωρούν από την ΕΙΣΟΔΟ 2 ( Συρόμενη ). 
Τη Δευτέρα θα γίνει υποδοχή των παιδιών και γι’αυτό θα παραμείνουν για λίγο στο Προαύλιο κάνοντας πράξη την κοινωνική αποστασιοποίηση .Οι γονείς δεν επιτρέπεται  να εισέλθουν στο χώρο και παραμένουν στην Πλατεία. Μπαίνοντας στο χώρο του Διδακτηρίου τα παιδιά θα βρουν δύο ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΨΙΑΣ , όπου με τη βοήθεια των δασκάλων τους θα απολυμάνουν τα χέρια τους. Συχνό πλύσιμο και στις τουαλέτες με στέγνωμα των χεριών. Τα χαρτιά στους κάδους.
Οι Τάξεις έχουν αλλάξει διαρρύθμιση και τηρούνται οι αποστάσεις. Τα παιδιά πρέπει να έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα για γράψιμο και δεν δανείζονται ούτε δανείζουν.  Τα διαλείμματα έχουν αλλάξει, ώστε να μην έχουμε συνωστισμό και όλοι οι Εκπ/κοί θα επιτηρούν και θα ενθαρρύνουν στην τήρηση των κανόνων. Ακόμα πρέπει να έχουν κολατσιό και νερό αρκετό για τις ζεστές μέρες. Το σχόλασμα θα γίνεται στις 13.15 ,αλλά η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται με μια μικρή καθυστέρηση από τις ίδιες ΕΞΟΔΟΥΣ.

        ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
                    ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ &ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ 
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

·         Γονείς που θέλουν έγγραφα από το Σχολείο τα ζητούν τηλεφωνικά αργότερα μέσα στην        
          ημέρα. 

·         Γονείς ευπαθών ομάδων υποβάλλουν  Υπεύθυνη Δήλωση  για την απουσία των παιδιών.

Mε Εκτίμηση
Η Δ/ντρια του Σχολείου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ