Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΠΑΣΧΑ 2021

 Αγαπητοί Γονείς, αγαπητά παιδιά, γεια σας,

Ελπίζοντας ότι πηγαίνουμε στο τέλος της Πανδημίας, περιμένουμε το Πάσχα. Με βλέμμα περίσκεψης και με ανάληψη ατομικών ευθυνών, όλοι μας ατενίζουμε ένα περισσότερο αισιόδοξο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάμε το τι βιώσαμε μέχρι τώρα. Ο κίνδυνος υπάρχει, άλλα η ανθρωπότητα συνεχίζει και θα συνεχίζει την πορεία της. Φέτος θα γιορτάσουμε και πάλι το Πάσχα με σύνεση και προσοχή.

Η Ανάσταση του Χριστού, θεωρείται η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη γιορτή του Χριστιανισμού. Το Χριστιανικό Πάσχα, κοινώς Πασχαλιά ή ελληνοπρεπώς Λαμπρή, και ειδικότερα η Ανάσταση του Χριστού, είναι η σπουδαιότερη γιορτή του χριστιανικού εκκλησιαστικού έτους.

Κάθε σταύρωση είναι και μια ανάσταση!

Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή!

Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα! Να χαρίσει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή. Να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης! Να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας! Να χαρίσει αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη!

Σας εύχομαι ακόμα, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για τον τόπο μας.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ