Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21

 Αποχαιρετώντας

το Σχολικό Έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μου παιδιά,

Μια ακόμη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και έφτασε στο τέλος. Μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, αφού όλος ο πλανήτης βρέθηκε αντιμέτωπος με τις συνταρακτικές συνέπειες του κορωνοϊού σε κοινωνικό, επαγγελματικό, οικονομικό και  προσωπικό επίπεδο. Ήταν ομολογουμένως ένας ακόμη δύσκολος χρόνος, που όμως τον περάσαμε μαζί και βγήκαμε όλοι μας πιο δυνατοί.

Σας αποχαιρετώ λοιπόν και φέτος και εύχομαι να πορεύεστε με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και χαρά. Κρατήστε στη μνήμη σας τις όμορφες στιγμές και τις γόνιμες εμπειρίες.

Τόσο προσωπικά εγώ όσο και οι δάσκαλοι και οι δασκάλες σας, δώσουμε σε όλους/ες σας όλη την ενέργεια και την επινοητικότητά μας, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να παρακάμψετε τις δυσκολίες.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στο σχολείο μας, είτε στην τάξη είτε από απόσταση. Η πανδημία ανέδειξε με τον πιο εύγλωττο τρόπο το σημαντικό ρόλο του σχολείου στην εκπαίδευση και στην κοινωνικοποίηση.

Εύχομαι έναν δημιουργικό δρόμο από κοινού για τη χρονιά που έρχεται. Ο μόνος τρόπος για να προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον, είναι να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα τις προκλήσεις του σήμερα.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου και εύχομαι Καλό Καλοκαίρι.

  

Η Δ/ντρια του Σχολείου


ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ